Ons Platform SalesView Pro met Salesdock


Dagelijks werken wij met veel plezier aan onze digitale marktplaats. NutSelect stelt jou gratis zowel SalesView Pro als Salesdock beschikbaar. In SalesView Pro kan je energie verkopen, in Salesdock alle andere producten. Eind 2022 voegen we ook energie toe aan Salesdock en heb je nog maar één innovatief platform voor al je producten. We hebben immers maar één doel voor ogen: nóg meer gemak voor jou en jouw verkopers.


Aanvraagstraat

In een aantal eenvoudige stappen maak je een nauwkeurige vergelijking voor je klant. Dankzij koppelingen met onder meer het postcodeboek, het EAN-codeboek en een schattingstool komt veel betrouwbare informatie beschikbaar. Op het moment dat de klant tevreden is over het aanbod kan hij de overeenkomst direct sluiten; op afstand of gewoon terwijl hij naast je zit.

Afspraak maken voor een demo

Beheer

Ons platform biedt jou de mogelijkheid om je omgeving gepersonaliseerd in te richten en te beheren. Denk aan het toevoegen van je eigen gebruikers en bepalen wie bepaalde informatie mag zien of bepaalde handelingen mag doen. Je bepaalt ook zelf welke producten wel of niet aangeboden mogen worden door jouw verkoopmedewerkers.

Dashboards en real-time status

Dankzij de verschillende dashboards krijg je heel eenvoudig een gedetailleerd inzicht in je klantenportefeuille. Ook kun je zien wat de status van je orders, je omzet en de prestaties van jouw individuele verkoopmedewerkers is. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Compliance en kwaliteit

De leverancier betaalt jou je vergoeding over de gesloten sales. Maar alleen als de klant deze niet heeft geannuleerd en de leverancier deze accepteert. Iedere sale moet voldoen aan de eisen van de wetgever en de leverancier. Ons platform helpt je niet alleen compliant te zijn, maar helpt je ook om annuleringen, klachten en uitval te voorkomen door bijvoorbeeld alleen de juiste producten voor de betreffende klant beschikbaar te stellen.

Toegankelijkheid

Ons platform is snel en volledig responsive wat betekent dat het voor alle apparaten en schermen volledig is geoptimaliseerd en dus goed functioneert.

Een klant kan zijn aanbod daarom niet alleen op zijn desktop ontvangen, inzien en bevestigen maar ook op zijn telefoon of tablet.

Cloud-based architectuur

Ons platform is ontwikkeld met behulp van de nieuwste cloud-native technologieën. Daardoor is het platform schaalbaar en flexibel voor verbreding in producten en diensten. Ons platform is opengesteld via API’s voor integraties met andere partijen. Denk hierbij aan leveranciers van CRM-oplossingen en verkoopsoftware maar ook onze leverancier. Ons platform wordt redundant (op meerdere plekken) gehost en heeft daardoor een 100% uptime.

Privacy en informatiebeveiliging

Jouw gegevens en die van jouw klanten zijn uiterst veilig binnen de muren van ons platform. Wij hanteren een multi-factor authenticatie zodat niemand zonder toestemming gebruik kan maken van het platform. Door gebruik te maken van cloud-native technologieën van Microsoft wordt aan de meest strenge veiligheidsvoorwaarden voldaan. Standaard maken wij gebruik van SSL encryptie en IP whitelisting voor een optimale beveiliging van ons platform.

Plugin op het grootste onafhankelijke distributieplatform van Nederland

Afspraak maken voor een demo


Ik heb veel systemen en portals gezien, maar niets werkt voor mij beter dan Het platform van NutSelect. In een aantal simpele stappen kan ik een vergelijking maken voor mijn klant en deze het beste aanbod doen. Bovendien heb ik altijd inzicht en overzicht over mijn gehele klantportefeuille. Dankzij de intelligentie in het systeem wordt veel uitval voorkomen. Dat scheelt mij veel kosten

Richard Wiggers
NBMG